ÇORUM / İSKİLİP - Yukarı Örenseki İlkokulu

Yukarı Örenseki İlkokulu

Adres
YUKARIÖRENSEKİ KÖYÜ YUKARIÖRENSEKİ KÜME EVLERİ YUKARIÖRENSEKI ILKÖĞRETIM OKULU BLOK NO: 10 İSKİLİP / ÇORUM
Vizyon
Öğrencilerimize sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, öğrencilerimizin başarı ve kalite düzeyi ile Türkiye´nin önde gelen okulları arasında örnek ve öncü bir okul olmak.
Misyon
Kendisine ve ülkesine sorumlu, gelişimini çağın gelişmişlik düzeyi ile sınırlandırmayan, düşüncelerini özgürce ifade edebilen; dürüst, paylaşımcı, kendisine güvenen, mutlu, çevreye duyarlı, barışçı gençler yetiştirmek.
sobalı
Servis ile ulaşım sağlanmaktadır.
Ortalama, kişi başı servis maliyeti 180 TL ile 220 TL arasında değişmektedir.
20 km ilçe merkezine 70 km il merkezine uzaklıktadır
İlkokul öğrenci sayısı: 23 Öğretmen sayısı:2
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda Badminton, dart, mangala ve masa tenisi branşlarında okul sporlarına katılım sağlanmaktadır.
Diğer Hususlar
Okulumuzda 2 sınıf öğretmeni görev yapmaktadır. 2016-2017 yılından itibaren 2 öğretmenli Birleştirilmiş sınıf uygulamasına geçilmiştir.